Υλικά
500 γρ. χοιρινό για τηγανιά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
100 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
1 1/2 κ σ μουστάρδα πικάντικη
1/2 κ γ του γλυκού ζάχαρη
3 κ σ κόκκινο κρασί
2 κ σ δεντρολίβανο
ελαιόλαδο
αλάτι – πιπέρι
ρύζι μακρύκοκκο για συνοδευτικό
Εκτέλεση
Σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το χοιρινό και το αφήνουμε μέχρι να ροδίσει το κρέας.
Αραιώνουμε τη μουστάρδα με λίγο νερό και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα μπαχαρικά και τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά.
Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Βράζουμε το ρύζι με τη διπλάσια ποσότητα νερού.
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο ανακατεύουμε με το κρέας. Καλή σας όρεξη