Υλικά

500γρ Πλεξούδες  Ζυμαρικών 
1 κιλό Αρνάκι μπούτι
500γρ Χυμός τομάτας

1 φλιτζάνι Ελαιόλαδο
1 κουταλάκι Βούτυρο
1 Καυτερή πιπεριά
1 φύλλο Δάφνη
Αλάτι
Πιπέρι
Κεφαλοτύρι τριμμένο

 

 

Εκτέλεση

 

Πλένετε το κρέας και το βάζετε σε ένα ταψί.

Προσθέτετε το βούτυρο, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, την καυτερή πιπεριά και το μισό χυμό τομάτας.

Ψήνετε στους 180 βαθμούς μέχρι να ετοιμαστεί το κρέας.

Στη συνέχεια, αφαιρείτε το κρέας από το ταψί , και προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό τομάτας και ζεστό νερό.

Αφού βράσουν, ρίχνετε τις Πλεξούδες και αφήνετε για 12-14 λεπτά.

Σερβίρετε με το κρέας ψιλοκομμένο και πασπαλίζετε με το φρεσκοτριμμένο κεφαλοτύρι. Καλή σας όρεξη.