Υλικά

1 πακέτο πέννες

10 γαρίδες

2 ώριμες ντομάτες τριμμένες

Κάπαρη (κατά βούληση)

2 σφηνάκια ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

Ρίγανη

Βασιλικό

1 ποτήρι του κρασιού άσπρο κρασί

Εκτέλεση

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πέννες και τις σουρώνουμε .

Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι να μην καεί και Ρίχνουμε κ την ντομάτα με όλα τα μπαχαρικά. (την κάπαρη όχι) συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πιει τα πολλά νερά της ντομάτας

Ρίχνουμε κ το ποτηράκι κρασί,  την κάπαρη τις γαρίδες κ τελευταίες τις πέννες κ αφήνουμε να βράσει το φαγητό για 4 -5 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά με το καπάκι .Καλή σας όρεξη