Υλικά
1 πακέτο πέννες
10 γαρίδες
2 ώριμες ντομάτες τριμμένες
Κάπαρη (κατά βούληση)
2 σφηνάκια ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
Ρίγανη
Βασιλικό
1 ποτήρι του κρασιού άσπρο κρασί
Εκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις πέννες και τις σουρώνουμε .
Σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι να μην καεί και Ρίχνουμε κ την ντομάτα με όλα τα μπαχαρικά. (την κάπαρη όχι) συνεχίζουμε το σοτάρισμα να πιει τα πολλά νερά της ντομάτας
Ρίχνουμε κ το ποτηράκι κρασί, την κάπαρη τις γαρίδες κ τελευταίες τις πέννες κ αφήνουμε να βράσει το φαγητό για 4 -5 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά με το καπάκι .Καλή σας όρεξη