Υλικά
3-4 κουταλιές λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ μανιτάρια πλευρώτους
1 κούπα τυρί τριμμένο
3 αυγά
1 κούπα γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
1 κγ ρίγανη
1 κσ δυόσμο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια (κομμένα) για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε με το τυρί και αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, τα βότανα, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε το μείγμα των μανιταριών. Ψήνουμε στους 180ºC μέχρι να ροδίσει η πίτα για 30-40 λεπτά και έτοιμη να την σερβίρουμε. Καλή σας όρεξη!