Υλικά

300γρ γλώσσες φιλέτο

½ ποτήρι Μαρτίνι

½ ποτήρι λευκό κρασί

3 κ σ μελισσόχορτο

1 μέτριο κρεμμύδι

¼ κρέμα γάλακτος

Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα της γλώσσας στη μέση κατά μήκος, τα τυλίγουμε σε ρολό και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Ψιλοκόβουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις γλώσσες και τις σβήνουμε με το μαρτίνι, ρίχνουμε το κρασί και το μελισσόχορτο ψιλοκομμένο και βράζουμε για 10΄λεπτά περίπου. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Καλή σας όρεξη!